21 meldingen, waarvan 10 files (32 km) Westerscheldetunnel (N62) dicht na ongeval Traumahelikopter geland bij aanrijding op A28 A15 dicht na diverse ongevallen 21 meldingen, waarvan 10 files (32 km) Uitgebreide paasprognose 2014 Verkeershinder tijdens paasweekend

Heinenoordtunnel nog tot vrijdagmorgen afgesloten voor vrachtverkeer.

9 maart 2012, 07:05
De Heinenoordtunnel in de A29 is dinsdag 13 maart in beide richtingen weer vrijgegeven voor vrachtverkeer. In de tunnelbuis richting Rotterdam is tot vrijdag nog wel één rijstrook afgesloten en geldt een snelheids beperking van 70 kilometer per uur omdat de blusleiding lekt.

Rijkswaterstaat heeft vorige week al extra bluscapaciteit aangebracht in de tunnelbuis richting Bergen op Zoom, waardoor deze weer opengesteld kon worden.

Met de noodreparatie is gestopt omdat dat te weinig resultaat gaf, de koppelingen die nog niet vervangen zijn, beginnen steeds weer te lekken. Rijkswaterstaat is in de nacht van vrijdag 9 maart op zaterdag 10 maart begonnen met het vervangen van de 85 koppelingen in de blusleiding.

Verwacht wordt dat er nog tot vrijdagmorgen 16 maart nodig is om alle koppelingen te vervangen. De werkzaamheden worden steeds tussen 's avonds 20:00 uur en de volgende morgen 05:00 uur uitgevoerd. Vrijdagmorgen wordt er tot 10:00 uur doorgewerkt. Dit kan tijdens de ochtendspits voor vertraging zorgen.
Laatst gewijzigd: 13 maart 2012, 14:11
AvS

Spitsverwachting

wo 16 april (Ochtend)
lichte spits

Tijdens de vroege ochtend zou het lokaal plaatselijk glad kunnen zijn. Er kan mist voorkomen wat door de lage nachttemperatuur kan aanvriezen. Overdag ziet het weer er vriendelijk uit. De spits zal, zoals vaak het geval is, rustig verlopen.

Bij een lichte spits wordt tot 150 km verwacht. De normale knelpunten hebben files.

wo 16 april (Avond)
reguliere spits

Met nog geen 200 kilometer file en mooi weer verwachten we een normaal verloop van de spits.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.