13 meldingen, waarvan 8 files (23 km) Wegwerker aangereden, N280 dicht Verbreding A1 Bunschoten - Hoevelaken van start Terugblik 2 maart 2005: extreme sneeuwval legt verkeer lam 13 meldingen, waarvan 8 files (23 km) Vrachtwagen met pech op A2 Auto om lichtmast gevouwen op knooppunt Holendrecht

Heinenoordtunnel nog tot vrijdagmorgen afgesloten voor vrachtverkeer.

De Heinenoordtunnel in de A29 is dinsdag 13 maart in beide richtingen weer vrijgegeven voor vrachtverkeer. In de tunnelbuis richting Rotterdam is tot vrijdag nog wel één rijstrook afgesloten en geldt een snelheids beperking van 70 kilometer per uur omdat de blusleiding lekt.

Rijkswaterstaat heeft vorige week al extra bluscapaciteit aangebracht in de tunnelbuis richting Bergen op Zoom, waardoor deze weer opengesteld kon worden.

Met de noodreparatie is gestopt omdat dat te weinig resultaat gaf, de koppelingen die nog niet vervangen zijn, beginnen steeds weer te lekken. Rijkswaterstaat is in de nacht van vrijdag 9 maart op zaterdag 10 maart begonnen met het vervangen van de 85 koppelingen in de blusleiding.

Verwacht wordt dat er nog tot vrijdagmorgen 16 maart nodig is om alle koppelingen te vervangen. De werkzaamheden worden steeds tussen 's avonds 20:00 uur en de volgende morgen 05:00 uur uitgevoerd. Vrijdagmorgen wordt er tot 10:00 uur doorgewerkt. Dit kan tijdens de ochtendspits voor vertraging zorgen.

Laatst gewijzigd: 13 maart 2012, 14:11
AvS

Spitsverwachting

di 3 maart (Ochtend)
reguliere spits

Er vallen geregeld buien die vergezeld kunnen gaan van hagel of een klap onweer. We verwachten daarom een drukke spits. De piek van de spits verwachten rond 08.30 uur te bereiken.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.

di 3 maart (Avond)
reguliere spits

Er kan nog een enkele (winterse)bui vallen. Later klaart het van het westen uit op. We verwachten dat de avondspits vrij normaal zal verlopen met rond 17.40 uur niet meer dan 180 kilometer file op de snelwegen.

Bij een reguliere spits wordt tot 225 km verwacht. Alle knelpunten hebben files.