5 meldingen, waarvan 3 files (9 km) Deel N208 weer open, minder opstoppingen in Hillegom Vrachtwagen met gasflessen schaart op N11 Regen zorgt voor overlast voor weggebruiker 5 meldingen, waarvan 3 files (9 km) A10 afgesloten vanwege water op de weg A16 dicht na ongeval bij Drechttunnel

Heinenoordtunnel nog tot vrijdagmorgen afgesloten voor vrachtverkeer.

De Heinenoordtunnel in de A29 is dinsdag 13 maart in beide richtingen weer vrijgegeven voor vrachtverkeer. In de tunnelbuis richting Rotterdam is tot vrijdag nog wel één rijstrook afgesloten en geldt een snelheids beperking van 70 kilometer per uur omdat de blusleiding lekt.

Rijkswaterstaat heeft vorige week al extra bluscapaciteit aangebracht in de tunnelbuis richting Bergen op Zoom, waardoor deze weer opengesteld kon worden.

Met de noodreparatie is gestopt omdat dat te weinig resultaat gaf, de koppelingen die nog niet vervangen zijn, beginnen steeds weer te lekken. Rijkswaterstaat is in de nacht van vrijdag 9 maart op zaterdag 10 maart begonnen met het vervangen van de 85 koppelingen in de blusleiding.

Verwacht wordt dat er nog tot vrijdagmorgen 16 maart nodig is om alle koppelingen te vervangen. De werkzaamheden worden steeds tussen 's avonds 20:00 uur en de volgende morgen 05:00 uur uitgevoerd. Vrijdagmorgen wordt er tot 10:00 uur doorgewerkt. Dit kan tijdens de ochtendspits voor vertraging zorgen.
Laatst gewijzigd: 13 maart 2012, 14:11
AvS

Spitsverwachting

di 29 juli (Ochtend)
(vrijwel) geen spits

Het is nog altijd rustig door de vakantieperiode. Er staan weinig files vandaag.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.

di 29 juli (Avond)
(vrijwel) geen spits

Er worden nauwelijks files verwacht.

Bij (vrijwel) geen spits wordt tot 75 km verwacht. Enkele files op de zwaarste knelpunten.